Sylvester Stallone vs Arnold Schwarzenegger

Σειρά να αναμετρηθούν δύο είδωλα της κινηματογραφικής δράσης.

Round 1: Εικονικοί ρόλοι
Κόναν ο Βάρβαρος, Terminator, The Running Man, Commando είναι κάποιες από τις ταινίες που πρωταγωνίστησε ο Arnold και έγινε ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος μέσα από αυτές.

Rambo, Rocky Balboa, Judge Dredd, Demolition Man είναι οι πιο χαρακτηριστικοί ρολόι για τον Stalone. Το 4ο και τελευταίο Rambo αλλά και το τελευταίο Rocky τα σκηνοθέτησε ο ίδιος.


Για να είμαστε δίκαιοι  και οι δύο όσον αφορά τους ρόλους είναι ισάξιοι και το ίδιο καλοί.


Schwarzenegger 1-Stallone 1


Round 2: Αξέχαστες φράσεις


O Sylvester Stallone ως Dredd να φωνάζει: I AM THE LAW

Arnold Schwarzenegger ως Terminator λίγο πριν δώσει την χαριστική βολή στον T-1000
Live for Nothing Or Die for Something, Rambo (2008)

Talk to the hand
Αυτές είναι ελάχιστες μόνο από τις εκατοντάδες ατάκες που έχουμε ακούσει από αυτούς τους δυο. Ο Stallone έχει πει πάρα πολλές τέτοιες φράσεις, όμως λίγες από αυτές θυμόμαστε και χρησιμοποιούμε. Από την άλλη o Arnie έχει αφήσει ιστορία με τις φράσεις του, κάποιες από τις οποίες είναι ξεκαρδιστικές και θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη μας.

Schwarzenegger 2-Stallone 1



Round 3: Χρήση όπλων

Οι δυο τους έχουν χρησιμοποιήσει ότι είδος όπλου υπάρχει.
O Schwarzenegger μπορεί να έχει χρησιμοποιήσει το πολυβόλο πολλές φορές. Μπορεί να έχει σκοτώσει εχθρό πετώντας του ένα τεράστιο σωλήνα, ο οποίος τον διαπέρασε. Μπορεί στο Terminator 3 να είδαμε την σκηνή με το machine gun.


Όμως...

Τον Stallone, τον έχουμε δει να κρατάει βαριά πολυβόλα με το ένα χέρι καθώς πυροβολάει ασταμάτητα. Να πετάει αυτοσχέδια  εκρηκτικά βέλη με το τόξο του και να χρησιμοποιεί τεράστια μαχαίρια ενάντια στους εχθρούς του. Επίσης... αυτό:





Όσοι έχετε δει το Rambo 4 καταλαβαίνεται για τι πράγμα μιλάμε...

Schwarzenegger 2-Stallone 2

Round 4: Kills

Όσον αφορά το πόσους συνολικά έχει σκοτώσει ο καθένας συνολικά. Σύμφωνα με πρόσφατα Kill-Count τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους: Schwarzenegger- 509 kills , Stallone- 539 kills

Schwarzenegger 2-Stallone 3


Round 5: Φυσική κατάσταση

Όσον αφορά την φυσική τους κατάσταση θα λέγαμε ότι ο Arnold ήταν σαφώς πιο τούμπανο μιας και έχει στην πλάτη του μια μεγάλη καριέρα ως bodybuilder με πολλούς κερδισμένους τίτλους.
Όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι και σήμερα έχει το σώμα που είχε στα νιάτα του μιας και έχει αφοσιωθεί στην πολιτική. Ο Stallone από την άλλη ποτέ δεν υπήρξε τεράστιος, ωστόσο ήταν πάντοτε γυμνασμένος. 

Schwarzenegger 3-Stallone 3. Ισοπαλία!


Πείτε μας και εσείς την γνώμη σας.
 

Ακολουθεί ψηφοφορία.