Top 10 Χαρακτήρες του Walking Dead με τα περισσότερα Kills


Ποιος έχει άραγε τα περισσότερα Kills στο The Walking Dead;;


Ένας χρήστης του Imgur, έχει κάνει αρκετή δουλεία στο να συγκεντρώσει διάφορα στατιστικά στοιχεία από το zombie apocalypse. Μέσα σε αυτά τα στατιστικά, φυσικά και δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Top 10 killers.

#10 Abraham Ford
Ο χαρακτήρας αυτός ενσωματώθηκε στην σειρά από το τέλος της 5η σεζόν και μετά ωστόσο βρίσκεται στην τελική 10αδα. Μέχρι στιγμής έχει:
38 Kills: 33 Walkers και 5 Humans

#9 Carl Grimes
Ο μικρός της παρέας ακολουθεί αμέσως μετά με τον ίδιο αριθμό με τον Abraham, όμως με περισσότερα Zombie Kills.
38 Kills: 37 Walkers και 1 Human

#8 Andrea Harrison
H ξανθιά της παρέας βρίσκεται μπροστά από τον Carl με συνολικό αριθμό
42 Kills όλα είναι Walker Killls

#7 Maggie Greene
Στην έβδομη θέση βρίσκεται η ωραία της παρέας η οποία έχει πέσει στους τελευταίους κύκλους αλλά καταφέρνει και βρίσκεται ακόμα ψηλά στην κατάταξη.
48 Kills: 45 Walkers και 3 Humans

#6 Sasha Williams
Η πορεία της ήταν ανοδική καθώς στον 5ο κύκλο ήταν αυτή με τα περισσότερα Kills αμέσως μετά τον Glenn. Για την Sasha τα στατιστικά έχουν ως εξής:
55 Kills: 54 Walkers και 1 Human

#5 The Governor
Ο κακός της υπόθεσης δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την λίστα. Και ναι είναι στην τελική πεντάδα! Να σημειωθεί ότι έχει περισσότερα Human Kills από ότι Zombie Kills.


#4 Michonne
Καθώς πλησιάζουν προς το νούμερο ένα δεν θα μπορούσε να λείπει η Michonne. Τα στατιστικά της φαίνονται παρακάτω:


#3 Glenn Rhee
Ο Glenn είναι από τους βασικούς της σειράς και λιγό πολύ το περιμέναμε ότι θα είναι τόσο ψηλά στην κατάταξη. Όπως βλέπουμε δεν έχει σκοτώσει ούτε έναν άνθρωπο, κάτι το εντυπωσιακό αν αναλογιστούμε όλα αυτά που έχουν συμβεί.


#2 Daryl Dixon
O Daryl δεν βρίσκεται τυχαία σε αυτή την θέση, αφού αυτός και το τόξο του έχουν ξεκάνει ολόκληρες στρατιές απο zombie. Αν μετρούσαμε μόνο τα Zombie Kills είναι στο νούμερο 1!



#1 Rick Grimes
Στο νούμερο 1 αυτής της κατάταξης με τα περισσότερα Kills βρίσκεται ο Rick. Το παράξενο είναι ότι έχει σκοτώσει αρκετούς ανθρώπους, γεγονός που προκαλεί ενδιαφέρον.





Συνολικά για την κάθε Season: