Top 10 επεισόδια του Game of Thrones

Ποια είναι τα επεισόδια της δημοφιλής σειράς που αγαπήθηκαν περισσότερο από το κοινό;;


Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα επεισόδια του Game of Thrones, σύμφωνα με την βαθμολογία που τους έχουν δώσει οι χρήστες του Imdb. Πάμε να τα θυμηθούμε:
Προφανώς, ακολουθούν SPOILERS για την 1η-5η σεζόν.

#10 The Watchers on the Wall (4η σεζόν 9.0/10)
Η μάχη μεταξύ της Νυχτερινής φρουράς και Άγριων στο Caste Black είναι στο νούμερο 10 αυτής της λίστας και σίγουρα είναι ένα από τα επεισόδια που θα μας μείνει αξέχαστο...


#9 Baelor (1η σεζόν 9.0/10)
Το 9ο επεισόδιο της 1ης σεζόν ήταν ουσιαστικά το πρώτο σοκ που δεχτήκαμε σαν θεατές της σειράς μιας και σε αυτό σκοτώθηκε ένας από τους βασικότερους πρωταγωνιστές της σειράς ο Ned Stark. Ομολογουμένως δεν το περιμέναμε μιας και ο χαρακτήρας μας ήταν ιδιαίτερα συμπαθής, αλλά ο George R. R. Martin μας έδειξε από την πρώτη κιόλας σεζόν τις άγριες προθέσεις του,


#8 Blackwater (2η σεζόν 9.2/10)
Όλα έδειχναν βαρετά στην δεύτερη σεζόν μιας και δεν είχε συμβεί κάτι μέσα στα πρώτα 8 επεισόδια, μέχρι να έρθει το επεισόδιο αυτό και να μας δικαιώσει.  Ο στόλος του Stannis Baratheon καταφθάνει έξω από το King's Landing και η μάχη για την πόλη ξεκινά!


#7 The Children (4η σεζόν 9.2/10)
Το τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν δεν θα μπορούσε να λείπει απο αυτή την λίστα μιας και ήταν αυτό που όλοι περιμέναμε. Ο Tyrion παίρνει επιτέλους το αίμα του πίσω και εκδικείται τον πατέρα του αλλά και την Shae.


#6 The Laws of Gods and Men (4η σεζόν 9.3/10)
Ήταν το επεισόδιο που μας έκανε να λατρέψουμε τον Tyrion, καθώς με τον λόγο του την ώρα της δίκης του μας καθήλωσε.


#5 The Mountain and the Viper (4η σεζόν 9.3/10)
Για άλλη μια φορά ο George R. R. Martin παίζει με τα νεύρα μας καθώς ο Oberyn Martell, ο οποίος κέρδισε τους περισσότερους fan σε αυτή την σεζόν και για πολλούς έγινε ο αγαπημένος χαρακτήρας όλων, σκοτώνεται!


#4 The Lion and the Rose (4η σεζόν 9.5/10)
Για πολλούς είναι το πιο αγαπημένο επεισόδιο. Ο γάμος του βασιλιά τότε Joffrey με την Margaery Tyrell αποδείχθηκε μοιραίος για τον βασιλιά και όλοι οι fan ένιωσαν επιτέλους δικαίωση.


#3 The Dance of Dragons (5η σεζόν 9.5/10)
Στο επεισόδιο αυτό απολαύσαμε επιτέλους τον Drogon. Όταν η Khaleesi βρέθηκε σε κίνδυνο ο μεγάλος δράκος εμφανίστηκε και ξεκαθάρισε τα πράγματα. Παράλληλα είδαμε τους Jorah και Daario Naharis να παλεύουν με τους Sons Of The Harpy.


#2 The Rains of Castamere (3η σεζόν 9.7/10)
Το επεισόδιο που προκάλεσε τις περισσότερες αντιδράσεις από όλα, καθώς γίναμε θεατές του αφανισμού σχεδόν της οικογένειας Stark. Το The Rains of Castamere ή αλλιώς Red Wedding (όπως είναι γνωστό στους περισσότερους) άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.


#1 Hardhome (5η σεζόν 9.8/10)
Στο νούμερο 1 αυτής τις λίστας είναι το 8ο επεισόδιο του 5ου κύκλου καθώς μας πρόσφερε την επικότερη μάχη που έχουμε δει στο Game of Thrones. John Snow και Άγριοι εναντίον White Walkers. Το γεγονός ότι αυτό είναι το πιο αγαπημένο επεισόδιο όλων δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει, καθώς όλοι την περιμέναμε πως και πως αυτή την μάχη και με το που έκαναν την εμφάνιση τους οι White Walkers μείναμε άναυδοι.


Σας άρεσε; Κάντε Like για περισσότερα εδώ: