Top 10 τρομακτικά ζώα σε ταινίες

Είναι δολοφονικά πλάσματα με σφοδρή επιθυμία για ανθρώπινη σάρκα. Σήμερα θα δούμε τα Top 10 τρομακτικά ζώα σε ταινίες.


#10 Τα γιγάντια μυρμήγκια από το Them! (1954)
Μια δοκιμή πυρηνικής βόμβας στην έρημο του New Mexico έχει καταστροφικές συνέπειες, όταν τα μυρμήγκια θα μεταλλαχθούν σε ραδιενεργούς γίγαντες με όρεξη για ανθρώπινη σάρκα. Για άλλη μια φορά, ο στρατός των ΗΠΑ καλείται να σώσει την κατάσταση και να σταματήσει τον πολλαπλασιασμό τους.


#9 Ο κροκόδειλος από το Lake Placid (1999)
Αυτή η ταινία είναι μια εξίσου αστεία, αλλά και τρομακτική. Ένας κροκόδειλος 10 μέτρων κάνει την εμφάνιση του στην λίμνη του Μέιν. Αυτό το αμφίβιο είναι μια φονική μηχανή που καταβροχθίζει όχι μόνο ανθρώπους, αλλά ακόμα και αγελάδες.


#8 Ο γορίλας από το King Kong (2005)
Μια ομάδα κινηματογραφιστών αποφασίζουν να γυρίσουν σε ένα νησί που πιστεύουν ότι είναι έρημο, αλλά αντ 'αυτού, το νησί είναι γεμάτο άγριους δεινόσαυρους και άλλα προϊστορικά τέρατα, όπως ένας υπερμεγέθης γορίλλας.


#7 Ο κροκόδειλος από το Rogue (2007)
Μια ειδυλλιακή κρουαζιέρα στην άγρια φύση γεμιζει τρομο όταν καταδιώκεται απο έναν ογκώδη ανθρωποφάγο κροκόδειλο. Ίσως ο πιο ρεαλιστικός ψεύτικος κροκόδειλο που γυρίστηκε ποτέ. Η ταινία έχει μια απίστευτα κλιμακούμενη μάχη του ανθρώπου με το θηρίο.


#6 Το φίδια από το Anaconda (1997)
Ένα κινηματογραφικό συνεργείο του National Geographic συμμετέχει σε ένα ταξίδι για να κυνηγήσουν το μεγαλύτερο σε παγκόσμιο γίγαντα Anaconda στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Δυστυχώς για αυτούς, αυτό το φίδι είναι τεράστιο και ικανό να καταναλώσει ολόκληρο ζωντανό άνθρωπο!


#5 Οι καρχαρίες από το Deep Blue Sea (1999)
Τα πειράματα που γίνονται από μια ομάδα γιατρών σε καρχαρίες έχουν ως αποτέλεσμα να τους κάνουν πιο έξυπνους και πιο γρήγορους μετατρέποντάς τους σε επικίνδυνα αρπακτικά τέρατα.


#4 Τα πιράνχας από τo Piranha (1978)
Σε αυτό το χτύπημα τρόμου της δεκαετίας του '70, οι επιστήμονες έχουν τροποποιήσει γενετικά Piranhas για χρήση τους στον πόλεμο του Βιετνάμ. Ωστόσο, αυτά τα ανθρωποφάγα ελευθερώνονται σε ένα ποτάμι και βρίσκουν τον δρόμο για μια κατασκήνωση, όπου αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται και να τρέφονται με τους επισκέπτες.


#3 Ο σκύλος από το Cujo (1983)
Μια λυσσασμένη νυχτερίδα δαγκώνει ένα φιλικό σκυλί Αγίου Βερνάρδου ονόματι Cujo, κάνοντας το να γίνει βίαιο και να ξεκινήσει ένα φονικό ξεφάντωμα σε μια μικρή πόλη της Αμερικής.


#2 Τα πουλιά από το The Birds (1963)
Ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, ακολουθεί έναν νεαρό σ' ένα μικρό χωριουδάκι έξω από το Σαν Φρανσίσκο. Από τη στιγμή που θα φτάσει εκεί όμως, περίεργα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν... Ο Alfred Hitchcock έδινε βάση στην οικοδόμηση της αγωνίας στις ταινίες του, μέχρι το σημείο που ήταν σχεδόν αφόρητη στους θεατές. Πολλοί λένε ότι αυτό το ασπρόμαυρο θρίλερ είναι η καλύτερη ταινία του. Στην ταινία υπάρχει μια ανατριχιαστική σκηνή όπου μια ομάδα από κοράκια συγκεντρώνονται ήσυχα στους χώρους του σχολείου, και ετοιμάζονται να επιτεθούν.


#1 Οι καρχαρίες από το Jaws (1975)
Στο νούμερο ένα αυτό το αριστούργημα του νεαρού τότε Steven Spielberg. H ταινία αφηγείται την ιστορία μιας πόλης-θέρετρο της Νέας Αγγλίας που τρομοκρατείται από έναν μεγάλο και θυμωμένο λευκό καρχαρία, που φαίνεται να έχει αναπτύξει μια προτίμηση για τους τουρίστες.

Πόσο τρομακτική και ρεαλιστική μπορεί να είναι μια ταινία η οποία προκάλεσε σημαντική μείωση προσέλευσης στις παραλίες, τις ημέρες της κυκλοφορίας της;


Σας άρεσε η λίστα αυτή; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα Top10.