Θεσσαλονίκη vs Αθήνα

Σήμερα ακόμα ένα μεγάλο δίλημμα. Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, Ακρόπολη ή Λευκός Πύργος, σουβλάκι ή καλαμάκι;

Θεσσαλονίκη: αρχικά ο Λευκός Πύργος είναι ένα αξιοθέατο που όλοι οι Έλληνες λίγο πολύ έχουν επισκεφθεί και έχουν βγάλει την χαρακτηριστική φωτογραφία από κάτω. Η παραλία-Νέα παραλία της Θεσσαλονίκης είναι υπέροχη για μια μια καλοκαιριάτικη βόλτα με τα πόδια ή και με ποδήλατο.
Παραλία Θεσσαλονίκης

Το φαγητό στην Θεσσαλονίκη είναι για καλοφαγάδες. Ενδεικτικά: ο γύρος είναι τεραστίων διαστάσεων, η μπουγάτσα πέρα από την κλασική βγαίνει και με άλλες γεύσεις (για τους Αθηναίους μπουγάτσα είναι μόνο με κρέμα), τα γλυκά πειρασμός δηλαδή τα τρίγωνα Πανοράματος πρωτοεμφανίστηκαν εδώ.
Η Θεσσαλονίκη από ψηλά.
Φήμες επίσης λένε για της ωραιότερες γυναίκες της Ελλάδος στην συγκεκριμένη πόλη. Ακόμα είναι πιο ανθρώπινη-ήρεμη καθώς όλα κυλάνε σε ρυθμούς "χαλαρούς". Πολλοί μιλούν για την πιο ερωτική πόλη στη Ελλάδα. 

Αθήνα: έχει το πλεονέκτημα ότι είναι η πιο μεγάλη πόλη και όπως και να το κάνουμε αυτό είναι κάτι που μετράει. Πάντα υπάρχει κάτι νέο να ανακαλύψεις, ένα νέο στέκι, ένας νέος χώρος για διασκέδαση. 
Η Αθήνα από ψηλά.
Η Αθήνα είναι πόλη με δυναμισμό και ενέργεια. Φημίζεται για την νυχτερινή της ζωή καθώς υπάρχει πάντα κίνηση. Ένα από τα μεγαλύτερα θετικά είναι η οργανωμένη συγκοινωνία της και η ύπαρξη μετρό.

Ο Παρθενώνας ο οποίος είναι σημείο αναφοράς και σύμβολο της Ελλάδας που όλοι όσοι εκτιμάμε την ιστορία μας πρέπει να επισκεφθούμε αν δεν το έχουμε κάνει ήδη (+ το μουσείο Ακρόπολης). Πολλά όμορφα μέρη όπως τα στενά της Πλάκας, ο Λυκαβηττός, ο Λόφος του Φιλοπάππου,ο πεζόδρομος της Διονυσίου Αρεοπαγίτου κ.α

Τα στενά της Πλάκας.

Θεσσαλονίκη ή Αθήνα λοιπόν;

Ακολουθεί ψηφοφορία.